دلایل شارژ نشدن پاوربانک

دلایل شارژ نشدن پاوربانک

از اصلی‌ترین دلایل شارژ نشدن پاور‌بانک می‌توان به ایراد در آداپتور، باتری پاوربانک، کثیفی سوکت شارژ و خرابی کابل‌های شارژ اشاره کرد. کوچک‌ترین آلودگی در سوکت شارژ پاور مانع اتصال آن به برق و شارژ شدن آن می‌شود. یکی دیگر از دلایل شارژ نشدن پاور، استفاده از کابل شارژ خراب و آسیب دیده است. افتادن پاوربانک از ارتفاع عملکرد آن را تحت تاثیر قرار داده و در اثر ضربه پاور شارژ نمی‌شود.

در صورت مشاهده این ایرادات بهتر است از کارشناسان کمک بگیرید و اگر عمر مفید پاور به پایان رسیده نیاز است آن را تعویض کنید. برای آشنایی با دیگر دلایل خرابی و شارژ نشدن پاور بهتر است تا انتهای متن همراه ما باشید.

علت شارژ نشدن پاوربانک

برای اینکه با دلایل شارژ نشدن پاوربانک آشنا شوید در ادامه به معرفی حداقل 6 دلیل می‌پردازیم:

  • عدم اتصال کامل کابل شارژ به پریز برق
  • استفاده از یک کابل برق دیگر
  • شارژ نکردن پاوربانک از طریق پریز برق
  • تمیز نبودن درگاه شارژ پاوربانک
  • افتادن پاوربانک از ارتفاع
  • شارژ کردن پاوربانک با آداپتور خراب

۱. عدم اتصال کامل کابل شارژ به پریز برق

مهمترین دلیل شارژ نشدن پاور، عدم اتصال کامل کابل به پریز برق است. این مشکل ساده برای بیشتر افراد اتفاق می‌افتد و به راحتی هم حل می‌شود. اگر سوکت شارژ به درستی در درگاه قرار نگیرد یا دو شاخه به طور کامل به پریز متصل نباشد، شما اتصالی معیوب خواهید داشت که مانع از شارژ شدن پاور می‌شود. عدم اتصال کامل پاور به برق علت دیر شارژ شدن پاوربانک است.

۲. علت شارژ نشدن پاوربانک: استفاده از یک کابل برق دیگر

یکی از علل شارژ نشدن پاور بانک استفاده از کابل‌های دیگر است. برای شارژ پاوربانک باید از کابل مختص به آن استفاده کرد. استفاده از کابل‌های دیگر، مانع از شارژ شدن پاوربانک شده و کیفیت آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. کابل‌های بی‌کیفیت، پاور را دیرتر شارژ می‌کنند و ممکن است پاور از کابل فناوری شارژ سریع پشتیبانی نکند.

اگر کابل فابریک کیفیت و کارایی خود را از دست داده با خرید کابل جدید می‌توانید مشکل را برطرف کنید. برای خرید پاوربانک و سایر متعلقات آن می‌توانید به صفحه محصولات مراجعه و مدل‌های با کیفیت و متنوع را مشاهده کنید.

۳. شارژ نکردن پاوربانک از طریق پریز برق

یکی دیگر از دلایل شارژ نشدن پاوربانک استفاده نکردن از پریز برق است. اگر دستگاه را برای شارژ به لپ تاپ یا کامپیوتر متصل کنید، ولتاژ مناسب را دریافت نمی‌کند و شارژ نمی‌شود. جریانی که از پورت usb خارج می‌شود حدود ۵.۰ آمپر است که برای شارژ شدن پاور کافی نیست.

اگر باور شما اصل و اورجینال باشد، با اتصال دستگاه به پریز برق می‌توانید در کمترین زمان آن را شارژ کنید. برای سفارش قاب گوشی سامسونگ بهتر است ابتدا مشاوره‌های لازم را با کارشناسان ما داشته باشید تا بتوانید بهترین محصول را انتخاب کنید‌.

۴. دلیل شارژ نشدن پاوربانک: تمیز نبودن درگاه شارژ 

از دیگر علل شارژ نشدن پاوربانک می‌توان به تمیز نبودن سوکت شارژ اشاره کرد. کوچک‌ترین گرد و غبار و آلودگی در درگاه، مانع از اتصال پاور به شارژ می‌شود. پین‌های داخل سوکت کاملا ظریف هستند به همین دلیل باید داخل درگاه را به آرامی و به کمک گوش پاک کن تمیز کنید. وقتی گرد و غبار برطرف می‌شود شارژر به راحتی داخل سوکت قرار گرفته و پاور را شارژ می‌کند.

۵. علت شارژ نشدن پاوربانک: افتادن پاوربانک از ارتفاع

افتادن پاوربانک از ارتفاع زیاد باعث خرابی مدارهای داخلی آن می‌شود و این می‌تواند علت اصلی شارژ نشدن پاور باشد. اگر ضربه شدید باشد بدنه پاور خصوصاً گوشه‌ها دچار آسیب می‌شود. این آسیب، بخش‌های داخلی را هم در بر گرفته و از شارژ شدن پاور جلوگیری می‌کند. ضربه و شکستگی از دلایل شارژ نشدن پاوربانک به شمار می‌رود. با قرار دادن پاور در کیف‌های مخصوص می‌توانید از افتادن آن جلوگیری کنید. در دسته بندی‌های سایت هیلاتل می‌توانید بهترین کیف گوشی سامسونگ را خریداری کنید.

۶. شارژ کردن پاوربانک با آداپتور خراب

مهمترین دلیل شارژ نشدن پاوربانک استفاده از آداپتور خراب است. آداپتورهای بی‌کیفیت خروجی بسیار کمی دارند و نمی‌توانند نیاز پاور را به خوبی برطرف سازند. اگر در خراب بودن آداپتور شک دارید بهتر است پاور را با یک آداپتور دیگر شارژ کنید. اگر ایراد از این قطعه است باید برای تعویض آن اقدام کنید.

علت شارژ نشدن گوشی پاوربانک

اصلی ترین دلایل خرابی پاوربانک

خراب شدن پاوربانک دلایل مختلفی دارد که در ادامه به بررسی برخی از ان‌ها می‌پردازیم:

  • پایان عمر باتری پاوربانک
  • نفوذ آب به داخل پاوربانک
  • تغییرات دمایی و آب‌ و هوا
  • خرابی مدارهای داخلی
  • پایان عمر باتری پاوربانک

از دیگر دلایل شارژ نشدن پاوربانک می‌توان به پایان یافتن عمر مفید آن اشاره کرد. پاوربانک‌ هم مانند هر وسیله دیگری دارای طول عمر مشخصی است و زمانی که عمر مفید آن به پایان می‌رسد، کیفیت و کارایی خود را از دست می‌دهد. دستگاهی که بیشتر از ۳ الی ۴ سال از استفاده آن می‌گذرد با ایرادات زیادی روبرو می‌شود، که مهمترین ان‌ها شارژ نشدن پاور است. در این زمان باید به فکر تعمیر یا تعویض دستگاه باشید.

دلیل خرابی پاوربانک: نفوذ آب به داخل پاوربانک

نفوذ آب به داخل پاور می‌تواند علت اصلی خرابی و شارژ نشدن پاوربانک باشد. رطوبت باعث سوختگی قطعات داخلی شده و عملکرد دستگاه را مختل می‌کند و گاهی سوختگی کامل پاور را به همراه دارد. اگر رطوبت از دلایل شارژ نشدن پاوربانک است شما می‌توانید به کمک قاب‌های سیلیکونی از نفوذ مایعات به داخل پاور بانک جلوگیری کنید. پاورهایی که ضد آب نیستند بیشتر در معرض این مشکل قرار می‌گیرند.

تغییرات دمایی و آب‌ وهوا

بیشتر پاور‌بانک‌ها به تغییرات دمایی حساس هستند و در گرما و سرمای شدید عملکرد مناسب را ندارند. اگر پاور در معرض نور مستقیم خورشید باشد، کیفیت و کارایی خود را از دست می‌دهد. این می‌تواند دلیل اصلی شارژ نشدن پاوربانک و خرابی آن باشد. برای بررسی این موضوع بهتر است پاور را در دمایی مناسب مورد سنجش قرار دهید.

علت خرابی پاوربانک: خرابی مدارهای داخلی

اصلی‌ترین دلیل خرابی پاوربانک، سوختگی مدارهای داخلی آن است. مدارها اصلی ترین بخش پاور هستند که وظیفه دریافت و انتقال شارژ را به عهده دارند. خراب شدن این بخش از دلایل شارژ نشدن پاوربانک است و مشکلاتی مثل روشن نشدن و شارژ نکردن را به همراه دارد. کوچک‌ترین اختلالی در مدارهای الکتریکی پاور، باعث سوختگی کامل دستگاه می‌شود.

دلایل خرابی پاوربانک

نحوه تشخیص خراب شدن پاوربانک

برای تشخیص سریع خرابی پاوربانک و برطرف کردن ایرادات آن، باید به علائم و نشانه‌های موجود در دستگاه توجه کنید. خاموش شدن ناگهانی پاور بهترین راه تشخیص خرابی آن است. پاورهایی که دارای نقص فنی هستند، گوشی را با سرعت کمتری شارژ می‌کنند و خود نیز به آرامی شارژ می‌شوند.

از علائم اصلی خرابی پاوربانک‌ می‌توان به گرم شدن بیش از حد یا ترکیدن آن اشاره کرد. بررسی ظاهری دستگاه به شما کمک می‌کند تا سریع‌تر عیب پاور را پیدا کرده و آن را برطرف کنید. تغییرات ظاهری مثل تغییر رنگ، باد کردن و ترک خوردن از دلایل شارژ نشدن پاوربانک هستند و خرابی پاور و افت کیفیت و کارایی آن را به خوبی نشان می‌دهند.

روش دیگری که به تشخیص خرابی پاوربانک کمک می‌کند، بررسی عملکرد و کارایی آن است. در صورت طولانی شدن زمان شارژ یا شارژ نکردن دستگاه شما متوجه می‌شوید که پاور ایرادات فنی پیدا کرده است. مولتی متر ابزاری کارآمد برای اندازه‌گیری ولتاژ خروجی پاوربانک است به شما کمک می‌کند تا مشکل شارژ نشدن پاور بانک و خرابی آن را سریعتر تشخیص دهید.

اگر ولتاژ خروجی پاوربانک کمتر از مقدار معمول باشد، احتمال خرابی پاوربانک وجود دارد. برای تشخیص خرابی پاور‌بانک می‌توانید آن را با دستگاه‌های دیگر تست کنید. در صورتی که پاور نتواند سیستم‌های دیگر را هم شارژ کند، قطعاً دچار مشکل شده است.

نحوه تشخیص خراب شدن پاوربانک

سخن پایانی

پیدا کردن دلایل شارژ نشدن پاور‌بانک می‌تواند به عیب یابی سریع‌تر و رفع مشکلات دستگاه کمک کند. اگر نقص‌های موجود جزئی و کوچک باشند به راحتی برطرف می‌شوند؛ اما اگر ایرادات به وجود آمده جدی باشند، باید پاور‌بانک توسط یک فرد متخصص مورد بررسی قرار بگیرد. کارشناسان ما در سایت هیلاتل با تخصص و دانش خود می‌توانند ایرادات جزئی و کلی را به راحتی برطرف سازند. اگر نیاز به مشاوره و راهنمایی متخصصین دارید می‌توانید از طریق کامنت با ان‌ها در ارتباط باشید.

ارسال دیدگاه

    هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است.